Monarhie ?

Nu mai dați frenetic pinteni mârțoagei monarhiste , a zburat puiul cu ața.A fost ratată ora astrală a monarhiei în momentul în care fostul rege Mihai I a bătut palma cu comuniștii pentru a obține beneficii materiale pentru el si mai ales pentru turma nesătulă și lacomă aflată în spatele său. Nu îl mai judecați pe fostul rege Mihai I , dacă nu există justiție divină o să îl judece istoria pentru cele bune , puține, foarte puține la număr dar și pentru păcatele sale , ceme multe si cele grele. Revenind la subiectul monarhiei , scurt recurs la istorie.

30 decembrie 1947

Mihai Iiu
Prin grația lui Dumnezeu și voința națională
Rege al României

La toți de față și viitori, sănătate

În viața Statului român s’au produs în ultimii ani adânci prefaceri politice, economice și sociale, cari au creiat noi raporturi între principalii factori ai vieții de Stat.

        Aceste raporturi nu mai corespund astăzi condițiunilor stabilite de Pactul fundamental — Constituția Țării — ele cerând o grabnică și fundamentală schimbare.

        În fața acestei situațiuni, în deplină înțelegere cu factorii de răspundere ai Țării, conștient și de răspunderea ce-mi revine, consider că instituția monarhică nu mai corespunde actualelor condițiuni ale vieții noastre de Stat, ea reprezentând o piedică serioasă în calea desvoltării României.

        În consecință, pe deplin conștient de importanța actului ce fac în interesul poporului român,

A B D I C

pentru mine și pentru urmașii mei dela Tron, renunțând pentru mine și pentru ei la toate prerogativele ce le-am exercitat ca Rege al României.

        Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat.

17 decembrie 2017

România este republică deci monarhiștii de ocazie se agită inutil ca berea , unii vor regină pe hoașca de Margareta cu al ei Duda-consort , alții îl vor pe prințul Charles sau pe tânărul Nicholas.

Distinși moharhiști , nu mai dați pinteni mârțoagei pesedisto- monarhiste și nu mai puneți carul înaintea boilor.Revenirea la moharhie presupune ca prim pas obligatoriu organizarea unui referendum pentru modificarea constitutiei în sensul renunțării la regimul republican în favoarea celui monarhic.Singura forță politică aptă să declansețe un astfel de referendum e actuala coaliție PSD+ALDE+UDMR.Mulțumesc , pas vot.

PS

Document ascuns despre abdicarea Regelui Mihai, descoperit la Arhivele Naţionale

Regele Mihai a explicat de fiecare dată că a semnat actul de abdicare din 1947 pentru că a fost ameninţat. Două documente din arhiva fostului Consiliu de miniştri şi păstrate la secret de comunişti arată o altă faţă a acelui moment: Regele Mihai ar fi renunţat la tron şi pentru că îşi dorea să se căsătorească. Istoricii au multe semne de întrebare: nu se ştie cine le-a scris şi dacă sunt autentice, mai ales că au rămas necunoscute până după 1990.

http://www.gandul.info/stiri/document-ascuns-despre-abdicarea-regelui-mihai-descoperit-la-arhivele-nationale-15193163

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s