TERORISTUL RĂMÂNE. ȘI STUDENTA? AFARĂ!

https://bogdancalehari.wordpress.com/2016/01/10/teroristul-ramane-si-studenta-afara/

Merouane Benahmed este un terorist jihadist. Unul veritabil. Membru al GIA (Grupul Islamic Algerian), a comis numeroase atentate teroriste în Algeria. El și tovarășii lui de jihad au luptat pentru instaurarea unui Stat islamic – asemenea ISIS. Pentru asta, statul algerian l-a condamnat la moarte. În lipsă, pentru că Benahmed si-a găsit, asemenea altor mulți teroristi islamiști, adăpost în Franța. În Algeria de Nord, cum i se mai spune Hexagonului, Merouane Benahmed s-a ocupat cu ce știa mai bine, așa că, în 2006, a fost condamnat de justiția franceză la 10 ani de recluziune “pentru asociere cu raufăcătorii în vederea intreprinderii unor acțiuni teroriste”. Deasemenea, i s-a interzis să mai trăiască în Franța după ispășirea pedepsei.

Cine primește 10 ani de pușcărie de la justiția franceză – complicea răufăcătorilor – , chiar că avea de gând să facă una nefăcută până atunci. Poate Merouane Benahmed intenționa să arunce în aer Palatul Elisee sau să atace alt obiectiv, pe măsura acestuia. Oricum, nu mai contează. Contează că a fost eliberat după doar 5 ani, în 2011! Am spus că justiția franceză este…cum este. Frații Kouachi și Amedy Coulibaly – care trebuiau să fie în închisoare la data când au instaurat pedeapsa cu moarte in Franta, pentru jigniri aduse Profetului – ar înțelege ce spun. Din 2011, Merouane trăiește pe spinarea contribuabililor francezi. Pentru că n-a fost expulzat! Deoarece îl aștepta în Algeria o condamnare la moarte. Un stat democratic european, și Franța este unul, n-ar accepta niciodată ca un terorist să fie executat. Așa că, mai bine îi plătește hotelul decât să-l expulzeze. Cu cât ai ucis mai mult, cu atât poți trăi mai bine. Și asta și face Benahmed, de 5 ani, în Franța! Cu toate că, și acum recunoaște cu mândrie că este jihadist. Și de ce sa n-o facă? Știe că dacă statul francez s-ar răzgândi, Curtea Europeană a Drepturilor Omului și zeci de organizații și asociații umaniste și anti-rasiste i-ar sări în ajutor. Știe că are spate.

Tatiana Demidova este o tânără rusoaică. Una veritabilă, nici măcar cecenă. Asta deja începe să semene a ghinion în Franța. A terminat studiile în Rusia și a venit în Franța să-și dea doctoratul în științe economice, la universitatea din Perpignan. Din luna septembrie este consemnată la domiciliu, cu obligația de a se prezenta de 2 ori pe săptămână la Politia aerului și a frontierelor. Din ordinul prefectului! Care i-a reproșat “o lipsă de motivație în studiile sale”!

Dacă ar fi dus-o capul, dar nu e cazul, și s-ar fi dus la cursuri cu hijabul pe cap, cu Coranul într-o mână și covorașul de rugăciune sub braț și, în timpul cursurilor, l-ar fi așternut în amfiteatru și s-ar fi rugat cu fața la Mecca, n-ar fi avut nici o problemă. Putea să facă asta și zece ani. Oricum, când se hotăra în sfârșit s-o facă, lua doctoratul. Garantat! Cine ar fi îndrăznit s-o discrimineze pe criterii religioase?! Mai ales când, Islamul este singura religie din Franța laică, care are voie să dispună de “criterii” din astea.

Tatiana Demidova, însă, n-a făcut-o. Așa că, s-a trezit consemnată la domiciliu, înainte ca Franța să se hotărască să facă acelasi lucru cu jihadistii periculosi! Pentru că, dacă ar fi făcut-o, n-ar mai fi avut nici Bataclan, nici stare de asediu. Și ar fi fost nasol! Așa, pentru că nu știe nimic despre cutumele franceze, Tatiana Demidova a fost săltată din universitate de 5 polițiști, care au dus-o la centru de detenție din Toulouse în vederea expulzării. Franța a primit anul trecut 160000 de imigranți musulmani și adevărul este că Tatiana o încurca rău. În Franța, străinul care n-a ucis în numele lui Allah, și nici nu are de gând s-o facă, poate avea probleme.

Și nu are nici spate! Pentru că așa cum spune Jean Louis Caccomo, conducătorul tezei de doctorat, “am alertat France 3, presa locală, colegii, nimeni n-a mișcat.” Bine că Jean Louis n-a alertat și SOS Racisme. Ar fi făcut-o inutil – Tatiana este defectă rău: e albă și blondă! Așadar, studenta lui Jean Louis este prost pregatită la toate capitolele: este europeană, nu este de culoare, de religie greșită și nici n-o bate gandul să se radicalizeze într-o direcție favorabilă Franței. Așa că, pe teza de doctorat ar fi bine să i se pună ștampila care nu i s-a pus lui Merouane Benahmed pe pașaport: Afară!

http://www.dreuz.info/2016/01/08/le-scandale-alors-que-des-milliers-de-migrants-entrent-et-sincrustent-tatiana-une-studieuse-etudiante-russe-va-etre-expulsee-de-france/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu