Sorina Matei: Ghiță a pus mâna pe TVR!

Sorina Matei: Ghiță a pus mâna pe TVR! Primul pas: își transferă amicii din copilărie

Emisiunea Starea Naţiei, realizată de Dragoş Pătraru, se va vedea la Televiziunea Română. El spune că a semnat un contract cu TVR, după ce înţelegerea cu România TV a luat sfârşit.

Emisiunea se va chema tot „Starea Naţiei“ şi va avea acelaşi format de la România TV.

Dragoș Pătraru nu a mai apărut pe post de când Dan Diaconescu și-a început emisiunea „OTV Live” la România TV. DD a intrat inițial la ora 23.00, pe tronsonul lui Pătraru, apoi a fost mutat după miezul nopții, însă emisiunea lui Pătraru n-a mai intrat în grilă.

Pătraru, care n-a reușit să se apropie la RTV de audiențele emisiunilor de gen – „În gura presei” (Mircea Badea – Antena 3) și „Lumea lui Banciu” (Radu Banciu – B1) – s-a remarcat prin atacul jegos la fosta sa colegă, Sorina Matei, pentru care a ajuns în fața CNA.

 

„Înainte să înghită A3, a pus mai întâi mâna pe TV”

Sorina Matei, realizator la B1 TV și fostă realizatoare la România TV, care cunoaște bine situația de acolo, explică astfel această mutare-surpriză:

SorinaMateiAșadar, domnul Ghiță chiar nu se poate abține. Înainte să înghită A3, a pus mai întâi mâna pe TVR- televiziunea națională a României. A debutat prin a-și transfera amicii din copilărie pe care-i coordonează direct în TVR pentru ca aceștia să fie plătiți din bani publici. Asta în condițiile în care TVR nu mai are fonduri să supraviețuiească, fiind aproape în faliment.

Pentru că a rămas cu condamnatul în primă instanță la trei ani cu executare pentru șantaj drept marcă politică a televiziunii, propun și transferarea pe bani publici a “făptuitorului” Iacobescu direct în poziția de PDG al TVR. Conform declarației de avere, are 90,3 de milioane de euro și 4 milioane de dolari în buzunar de la Ghiță, nu?

Ea reamintește și o declarație a lui Traian Băsescu din octombrie 2013, în același context:

basescuTraian Băsescu, 7 Octombrie 2013:
“Nu cumva ţinta, dincolo de puzderia de radiouri care se află în insolvenţă şi televiziuni prin teritoriu, nu cumva se ţinteşte TVR-ul? Pentru că TVR-ul este într-o situaţie extrem de dificilă financiar. Înţeleg că a angajat programe şi investiţii în maşini extrem de costisitoare şi mă tem că mâine, poimâine, aflăm că este în insolvenţă, că n-are cum să plătească şi o să vină, poate – ştii, hoţul cu un păcat, păgubaşul cu o mie de păcate – dar poate veni cineva care are lichidităţi şi, cum există ori un Voiculescu ori UN GHIȚĂ, care din contractele cu statul par a avea bani suficienţi, ne trezim că în urma declanşării unui proces de insolvenţă şi a întreruperii emisiunii TVR-ului vin SALVATORII GHIȚĂ sau Voiculescu. Eu nu spun că aşa o să fie, dar este un scenariu pe care ni-l putem imagina”.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s