ISIS Exposed: Must-See interview

ISIS expuse: MUST SEE Interviu Socant!

http://www.ascertainthetruth.com/att/index.php/jahcubites-a-world-rule/1174-isis-exposed-shocking-interview

Acesta este un interviu cu un lider anti-sovietic Al-Qaeda vechi, Sheikh Nabil Na’eem despre ISIS. Este chestii înfricoșător și greu, care trebuie să fie împărțită cu toți musulmanii să-i avertizeze că ne confruntăm cu adevărat un inamic oribil din interiorul propriului nostru Ummah care este regizat de afara pentru a beneficia de Israel. Citiți și re citit transcrierea sau dacă vorbești limba arabă, să-l asculta de peste si peste din nou.

Toate dintre noi în Orientul Mijlociu sunt sub un pericol teribil și trebuie să ne avertizeze unul pe altul ca acest rău amenință musulmani drepte, Sunni-Shia la fel ca și creștini și de alte popoare. Traducerea în limba engleză nu este perfect, dar este suficient pentru a înțelege parcela.

Mulți dintre noi suspectat deja o mulțime de acest lucru, dar acest lucru vine direct de la una din sursele lor.

================================================== ===================================

Autorul a constatat unele dificultăți în găsirea unui titlu potrivit pentru acest post, care se bazează pe un interviu de televiziune cu fondatorul unei mișcări jihadist în Egipt și un fost top comandant Al-Qaeda. Fiecare linie a interviului este un titlu de sine, fiecare bucată de informații este mai mult decât suficient pentru a pune zeci de oficiali occidentali și Stooges lor regionale în spatele gratiilor pentru timpi mari, cei care acționează ca Bastards umanitare plâns pentru suferințele celui nevinovat sunt chiar cele provocand suferinta lor.

În cele din urmă, am decis pentru a posta textul interviului, deoarece este fără meu obișnuit adăuga în, observând modul în care cetățenii occidentali sunt jucate de către propriile lor guverne, așa că am să vă las cu interviul realizat de pan arab Al-Maydeen TV cu Sheikh Nabeel Naiem, care a fost introdus de către prezentatorul TV ca: „fostul fondator al Jihadului Organizare si expert in grupuri islamiste”, bucurați-vă:

 

Textul interviu:

Al-Maydeen TV:  Cu noi aici, în studio Sheikh Nabeel Naim fost fondator al Jihadului Organizare si expert in grupuri islamiste, bine ai venit ..

Constatând că ai fost în Afganistan cu Osama Bin Laden si Ayman Zawahiri Dr., în cazare și, de asemenea, în închisoare cu Dr. Ayman Zawahiri, putem spune acum te-ai retras de la Al-Qaeda?

Nabeel Naiem : Nu chiar, ei sunt cei care deviate, ne-am dus acolo pentru a lupta împotriva invaziei sovietice din Afganistan, și a fost aproape un acord unanim între clerici islamici acel moment pe care (Jihad împotriva sovieticilor), și după ce au deviat și întors activitățile lor împotriva țărilor islamice și arabe, și au comis interzise care este uciderea musulmanilor, și, în același timp, după moartea lui Osama Bin Laden, Al-Qaeda sa transformat într-un mercenar (grup) ..

Al-Maydeen TV:  Sunteti unul dintre fondatorii Jihadului în Egipt, și ai fost la orele de început ale Al-Qaeda ca să spunem așa, poate un membru de rang care se distanțeze de Al-Qaeda, părăsesc organizația? Va organizația-l las? Unii spun ca nu este acceptat în ideologia organizației ..

Nabeel Naiem: Nu, organizarea deviat, au devenit Takfiris, ele sunt uciderea musulmanilor .. Sunt lupta Jihad (războiul sfânt), pentru a merge la iad sau rai cauta ?!

Care este cauza Jihad? (Oricine ucide un credincios intenționat – răsplata lui este Iadul, în care el va rămâne veșnic, iar Allah a devenit furios cu el și l-au blestemat și a pregătit pentru el o mare pedeapsă) [Coran 4:93]

Al-Maydeen TV:  Te-au un Kafir (non-credincios) sun acum?

Nabeel Naiem : Cele ocupă un loc important, ca Ayman, nu ei nu au, dar feciorii mici, ei sunt cei care m-au luat în considerare Kafir.

Al-Maydeen TV:  Întrebarea firească ar fi de întreba: De ce nu ar fi unii care să ia în considerare ce Kafir încerca să te asasineze?

Nabeel Naiem: Nu, sunt o legendă .. Eu am o istorie aceleași băieții sunt uimit cu istoria mea, și se întreabă de ce m-am schimbat, am fost norul deasupra acestor baieti ..

Am fost un războinic solid și m-am luptat și au o istorie oribil dacă în interiorul Egipt sau în afara ei, eu nu sunt doar un băiat, sau cineva care tocmai a intrat, am fost tot în cadrul organizației ..

Al-Maydeen TV:  Vreau să spun acum, după ideologia Takfiri (etichetarea persoanelor ca kuffar – nu cred) de ce nimeni nu a încercat să te lichideze cu această ideologie Takfiri?

Nabeel Naiem: Acest lucru este cu harul lui Dumnezeu asupra mea, iar apoi am o istorie .. Când ajung să cunoască istoria mea .. nici unul dintre ei s-au realizat istoria am făcut-o.

Al-Maydeen TV:  Înapoi la întrebarea, am înțeles ce-mi spui structura principală a Al-Qaeda nu mai există .. Vorbim acum despre schisma? Putem spune că (Daesh) ISIS este parte din Al-Qaeda?

Nabeel Naiem: Nu, comandanții vechi au lăsat întreaga organizație, numai Ayman rămâne și în jurul lui câteva noi le numim retardat mintal sau nebuni, oameni Takfiri .. Dar toate fondatorii au plecat, unii au murit și alții tocmai a plecat. .

În ceea ce privește ISIS, urmează ideologia organizației Al-Qaeda, care a fost fondat de către Sayyed Imam Sherif și a pus-o în cartea sa Al Jamei Fi Talab Al-ilm al Sharif (Biblia de cautata de învățare de onoare), si este unul dintre cele mai cărți periculoase circulat în lume, și este tradus în toate limbile de drum, kurdă, urdu, persană, turcă etc ..

Al-Maydeen TV:  Tu spui că ISIS este o ramură a Al-Qaeda?

Nabeel Naiem: Se adoptă ideologia Al-Qaeda. ISIS a fost înființată în anul 2006, am creat Al-Qaeda din 1989.

Al-Maydeen TV:  Explică-mi acum în poziția de Dr. Ayman Zawahiri de la ISIS și Abu Bakr Baghdadi (cap de ISIS), cum le-ai lua în considerare?

Nabeel Naiem: A (Zawahri) a cerut lui Abu Bakr Baghdadi a depui un jurământ să-l (ca emirul ..), dar Abu Bakr Baghdadi, din moment ce el este de fapt un agent american, i-am spus: noi suntem poporul cauza, cauza de eliberarea Irakului , Siria și așa .. Tu ești cel care trebuie să depui un jurământ față de noi, Ayman (Zawahri) a refuzat, astfel că a fost o dispută și o luptă între ele.

Al-Maydeen TV:  Cum el este un agent american? Explicați-ne cum?

Nabeel Naiem: Este cunoscut faptul că Statele Unite l-au eliberat din închisoare și a petrecut 20 to 30 milioane dolari pentru a stabili aceste grupuri ISIS și primele tabere ISIS au fost stabilite în Iordania, Iordania și nu permite tabere de caritate, atunci când Iordania a stabili tabere pentru a instrui grupuri teroriste, nu face asta din bunăvoință și caritate, aceste tabere au fost supravegheate de către pușcașii marini, și înarmarea ISIS este tot american .. si cum se aranja cheltuielile lor? Am fost responsabil de o tabără de 120 de oameni, am fost cheltuieli de mii de mii (de dolari) .. alimente, băuturi, arme, muniții, de formare ..

Al-Maydeen TV:  Scuză-mă, tu vorbești despre ISIS? Ai fost responsabil de o tabără ISIS?

Nabeel Naiem: Nu, eu vă spun am fost o dată responsabil de o tabără de 120 de oameni și am fost de cheltuieli ca mii de timp (de dolari), imaginați-vă cât de mult acest ISIS se petrece ?! Să-ți spun ceva .. răniții de la ISIS în timpul (teroriste) operațiuni, sunt ele fiind tratate aici, în Liban? Nu, nici în Siria, nici în Arabia, nici în Egipt, unde se duc? Ei merg în Israel. Acum, în timp ce vorbim, există 1.500 de ISIS & Nusra (Front) sunt în spitale Tel Aviv.

Al-Maydeen TV:  De unde această informație?

Nabeel Naiem: În cazul în care sunt răniți lor? Nu s-au rănit? În cazul în care sunt ei tratati? Acest lucru este bine cunoscut ..

Al-Maydeen TV:  Au spitale de campanie, și este remarcabil că au un număr de medici în rândurile lor, chiar și medici din țări europene ..

Nabeel Naiem: Da, doctorul domeniu ar da doar primul ajutor până când ajunge la spital.

Al-Maydeen TV:  Ați menționat un punct important de finanțare, am citit foarte mult, de fapt, atunci când, la începutul de Al-Qaeda atunci când vorbim despre Osama Bin Laden vorbeai despre auto-finanțare ..

Nabeel Naiem: Osama a fost petrecerea de el însuși, dar înainte de Osama nu a fost Organizației Islamic Relief International și legătura dintre noi și ei a fost Dr. Abdulla Azzam, apoi am avut unele probleme cu Adbulla Azzam așa că taie de la noi banii și cheltuielile așa că l-am înlocuit cu Osama Bin Laden, iar frații din Al-Qaeda, în special din țările CCG l-au numit Emir de arabi.

Al-Maydeen TV:  Ai menționat că 120 de membri necesar de mii, este vorba despre o structură raspandit in intreaga lume, ar putea fi aceasta înțeleasă în contextul auto-finanțare a ajunge la ISIS azi? Voi citi ceea ce a spus britanic Independent Ziarul, el descoperă există un număr de donatori din Arabia care au jucat un rol esențial în crearea de grupuri jihadiste de peste 30 de ani, de aceea vă întreb despre începuturile așa cum ai fost acolo atunci .. Este un raport CIA și este, după atacurile din 11 septembrie și se sugerează Al-Qaeda s-au bazat pe intermediari care au colectat bani de la Arabia si altor donatori CCG ..

Nabeel Naiem: Aceasta este „de rahat”, ceea ce spune The Independent, aceștia sunt oameni fără minte, un jurnalist prost care nu știu ce să spun. Mai întâi de toate, donațiile cetățenilor CCG la grupurile jihadiste din Afganistan a fost cunoscut și făcut public și sa făcut publicitate în ziare și la televizor, ceea ce e tipul ăsta Independent adăugând?

Eu sunt unul dintre cei care au luat mai mult de o mie de bilete gratuite de la Organizația Internațională a Islamic Relief.

Al-Maydeen TV:  Vă rugăm să explicați ce vizează cu Islamic Relief Org International.?

Nabeel Naiem: A fost plata cheltuielilor noastre în timp ce am fost în afgan Jihad, aducând arme, muniții, training, produse alimentare, băuturi .. toate astea am fost obtinerea de la Islamic Relief Org .. s-au cheltui pe noi ..

Al-Maydeen TV:  Aceasta este ceea ce am vrut să spun, Islamic Relief Org. este specializata in colectarea Zakat (caritate) și este în Arabia (Arabia) ..

Nabeel Naiem: Acestea sunt nebuni .. Prince Sulaiman Bin Abdul Aziz a fost responsabil de el, nu a fost rulează liber doar te apuca de ceea ce vrei și du-te la .. A fost saudit de informații și Prince Sulaiman Bin Abdul Aziz a fost responsabil de ea , nu a fost o binefacere liber să vă umple buzunarele și de mers pe jos, Nr

În al doilea rând, a existat un spital numit kuweitian Crescent Hospital, a avut 250 de paturi, a avut tot felul de operațiuni, și ar fi medici angajat acolo, bani (bugetul), medicină, folosit pentru a cheltui milioane, a fost sub kuweitian (Red) Crescent .

Deci, ceea ce noi acest Independent spune? Statele Unite ale Americii în sine a fost de sprijin Hikmatyar .. Cine a adus rachete Stinger pentru afgani Mujahideen? Rachetele care grav rănit URSS? Acesta a fost adus de către Statele Unite ale Americii ..

Al-Maydeen TV:  Acesta este punctul în care ați menționat atunci când vorbim despre Al-Qaeda, Statele Unite ale Americii a sprijinit Al-Qaida pentru că a fost lupta Rusia, astăzi, când ne apropiem de această regiune, care sprijina care în favoarea cine? ISIS lucreaza pentru cine?

Nabeel Naiem: Uite, nu e nimic constant în aceste chestiuni, ia de exemplu după ce Rusia a fost învinsă (în Afganistan), americanii vrut să scape de afganii arabi, și, de fapt, afganii arabi au fost arestați, deportați și unii ca noi au fost închiși , așa Al-Qaeda în Afganistan a fost lovit de atacurile din 11 septembrie și după moartea lui Osama Bin Laden Al-Qaeda a fost cumpărat de către Inteligența Qatar, și am să vă spun în cadrul Conferinței Internaționale a Ikhwan (Fratia Musulmana) în Istanbul, Qatar a decis să creeze un fond pentru a sponsoriza gratuit armata egipteană și a plătit 1 miliard de dolari pentru ea, și persoana responsabilă de acest fond este Ali Kurrah Zadah, oficial Frăției Musulmane în Turcia, acesta este finanțarea, nu ca cineva spune un Sheikh este donarea ..!

Al-Maydeen TV:  Aceasta este o parte, ceea ce este important sa stii este ceea ce vrea ISIS din Irak? Este o problema granițelor? Strategia frontiere? Frontierele război? Dar această ideologie este trans-frontiere, se pare, cum a extinde ISIS din Siria în Irak? Ce vrea exact din Irak?

Nabeel Naiem: Nu dragă, ISIS a început în Irak, și Ibrahim Abu Bakr Baghdadi este irakian (național), după care s-au dat tabere de a instrui în Iordania și ele introduse ilegal în Siria de la Iordania și au fost învinși în Siria, apoi s-au mutat înapoi în Irak încă o dată.

În ceea ce privește ceea ce se întâmplă în Irak, este mai mare decât ISIS, oraș Mosul are 4 milioane de locuitori și este al doilea cel mai mare provincie, în Irak există o problemă între arabii din Anbar și (prim-ministru) Maliki, și „Armata Maliki”, care a predat armele lor, a avut comandanți de șiiți, așa că nimeni nu ar argumenta ISIS și șiiți, aceste comandanții predat armele lor de triburi arabe, dar ISIS este în prima pagină a ziarelor.

ISIS are ceva numit de management de sălbăticie, o carte intitulata Managementul de sălbăticie ..

Al-Maydeen TV:  Am arătat câteva detalii despre această carte pe canalul nostru ..

Nabeel Naiem: Abu Bakr Muhammad Maqdisi în această carte a avut aceeași politică a lui Genghis Khan, mulțumesc lui Dumnezeu că nu pretind că derivă politicile lor de la profet Muhammad, pentru că Dumnezeu a spus: „Nu a fost cu siguranță pentru tine în Trimisul lui Allah un model excelent pentru oricine al cărui speranță este în Dumnezeu și în Ziua de și [care] își amintește Allah de multe ori. ” [Coran 33:21] .. Deci, „model excelent” lor a fost Genghis Khan.

Genghis Khan folosit pentru a introduce un sat și anihilează toate trăiesc în ea, chiar și animalele el ar sacrifică, și arde casele, astfel localității lângă aude că Genghis Khan vine fug departe și acest lucru este ceea ce ISIS face în Irak , și ceea ce este scopul de ISIS? Când ISIS a intrat Samerra au ucis o mie de sunniți, iar acum uciderea șiiți, iar acest lucru este politica americană.

Henry Kissinger a scris un memoriu în 1982 sau 1984, nu-mi amintesc exact, este intitulat Ani Războiul de 100. Când a fost întrebat unde se va produce acest lucru 100 ani de război? El a spus în Orientul Mijlociu, atunci când ne-am aprinde războiul dintre Sunnah și șiiți.

Așa că lucrează la aprinderea războiul dintre Sunna și șiiți, la fel ca ceea ce Abu Mussab (Zarqawi) utilizate pentru a arunca în aer moschei Sunnah apoi arunca în aer moschei șiite, pentru a începe războiul sectare din regiune; și aceasta este, desigur, un complot american, și am să vă spun ISIS nu ucide un singur american.

ISIS nu a decapita un singur american și nu a jucat fotbal cu capul, ei decapitat musulmani și a mâncat ficatul de musulmani și nu a ucis-o singură american, deși este stabilit din anul 2006 ..

Al-Maydeen TV:  Vorbesti despre brutalitatea și ideologie ISIS, dar se constată popularitate în rândul tinerilor .. și popularitate în rândul mai multe părți și se practică cel mai înalt nivel de violență și brutalitate, puteți să ne explice ceea ce face ca toate aceste grupuri, cu toate diversităților sale să se alăture acestei organizații?

Nabeel Naiem: Este ideologia Takfiri, problema cu această ideologie Takfiri este larg răspândit în rândul musulmanilor din Europa, de ce?

Am stat cu ei .. Musulmanii din Europa au denunțat tot ce au văzut în Europa ..

Al-Maydeen TV:  Dar ei, de asemenea, provin din țările CCG și țările islamice chiar ..

Nabeel Naiem: Eu sunt cu tine, sa răspândit printre musulmanii din Europa și sa răspândit în Arabia, deoarece wahhabism este cel mai aproape de Takfir decât altele. Și când m-am așezat cu ei am aflat că au o singură față gândire Takfiri, ca atunci când am vorbit cu Sayyed Imam in judecata împotriva asistenții domnitorului, unde a spus că nu e nici un conducător care poate conduce de unul singur, el trebuie să aibă sprijinul de poliție și armată, astfel, poliția și armata sunt, de asemenea, toate Kuffarii (necredincioși) ca el, așa că am întrebat ce e cu cine merge la urne pentru a alege conducătorul? El a răspuns: El este un Kafir (necredincios).

I-am spus: ați etichetat armata, poliția și oamenii ar fi Kuffarii (necredincioși), esti un Takfiri ..

Religia (Islam) nu este atât de strictă, ea include scuze de prevenire, cum ar fi ignoranta, circumstanțele, cauzele .. ei nu au studiat toate acestea, pentru a le domnitorul este un necredincios înseamnă că toți cei împreună cu el sunt infideli .. Bashar ( Assad) este un Nusairi atunci toți cei împreună cu el sunt Nusairis, deși că sirian Armatei 90% din ea este sunnit, pentru că asta e procentul sunnite de sirieni.

Dar ele sunt gândire unilaterală și că sunt ignoranți ..

Al-Maydeen TV:  Ignorant în ce sens?

Nabeel Naiem: Ignorant de religie (Islam). Locuiam cu Ayman (Zawahri), Ayman este ignorant, el nu spunea nimic fără să mă consulte mai întâi ..

Al-Maydeen TV:  Cu toate că le-ați menționat că Ayman Zawahiri a fost refuzul de la o etapă de timp pentru a accepta Takfiris (în Al-Qaeda) ..

Nabeel Naiem: Da, noi am fost cei care nu le permit. I-am spus: Dacă fratele tău Muhammad aderă la organizația îl va dizolva pentru că fratele tău este Takfiri. Deci, el a fost de acord până când am intrat în închisoare și suntem despărțiți, fratele lui a venit și a preluat întreaga organizație, și fratele său, este retardat, de fapt, el a Takfiri și retardat, dacă vorbești cu el sa te simti vorbești cu cineva care este brainless ..

Al-Maydeen TV:  Asta e ceea ce e ciudat cum am menționat vorbim despre diferite segmente ale societăților din diferite țări și chiar de la diferite nivele de educație, pe care le vedem titularii de doctorat, cum se numesc toate acestea ignorant?

Nabeel Naiem: Ignoranta in religia este ceva și de a fi un doctor este cu totul altceva .. O să-ți dau un exemplu. Dacă eu sunt un doctor într-o clinică, și cu mine este o asistentă medicală, și de 30 de ani el va fi cu mine, el va deveni un doctor dupa 30 de ani?

Va acest asistentă deveni un medic după 30 de ani fiind o asistenta medicala?

Al-Maydeen TV:  Aceasta este ca o descriere, nu?

Nabeel Naiem: Sunt ca aceasta, ei se educe singuri, sunt ca asistente medicale, ei nu vor deveni medici.Sunt specializat în islamică Sharia, pentru mine e ignorant, ignorant în religia, el nu înțelege religia.

Al-Maydeen TV:  Noi ar trebui să explice, vorbești despre Jihad? Salafist Jihad sau Takfiris? Acestea sunt segmentele?

Nabeel Naiem: Da, sunt ignorant ..

Al-Maydeen TV:  Toate?

Nabeel Naiem: Am argumentat cu Sheikh lor de top (cleric) – Salafists, Salafist jihadist și Takfiris, acestea sunt 3 probe diferite, toate acestea sunt ignorant?

Nu sunt diferit toate acestea sunt ignoranți, locuiam cu Sayyed Imam Sharif, el este fondatorul internațională a întregii răspândirea ideologiei în regiune de la Jakarta la Nouakchott (Mauritania in), el le-a scris o carte intitulata „Al Jamei Fi Talab Al-ilm al-Sharif (Biblia în cautata de învățare de onoare), această carte este manifestul și ideologia tuturor grupurilor Takfiri, cum ar fi ISIS, Nusra Front, Ansar Bet Maqdas (Susținătorii Ierusalim Casa), Salafist jihadist, și toți cei ce se poate imagina, și nimeni nu a scris după cartea de Sayyed Imam (Sharif).

Am discutat cu Sayyed Imam și dezbătut cu el despre o mulțime de probleme, mi-a spus în următoarea ediție a cărții va rectifica & menționa observațiile am spus. El nu, el a re-emis cartea cu nici o modificare.

De asemenea, am susținut cu o Takfiri despre comiterea păcatelor – un păcat este infidelitate, ca comite adulter. Pentru a Takfiri un credincios care face acest lucru este un Kafir (necredincios), așa că m-am certat cu el – În cazul în care pedeapsa pentru credinciosul care devine un necredincios (frunze Islam) este moarte, iar pedeapsa adulterul este flagelare, atunci cum se pedeapsă diferă de comiterea unui păcat numai (de la a deveni un apostat)?

Diferența de ideologie și de gândire este de mult inca de la inceput, dupa ce Osama Bin Laden (ere) între (Ayman) Zawahri și (Abu Bakr) Maqdisi, care a dus la schisma între organizațiile lor, dar atunci când vorbim acum despre ISIS, când ne-am compara-le cu Al-Qaeda, există o diferență esențială între ele ..

Dar nu e nici o diferență în ideologie, doar diferenta de organizare ..

Al-Maydeen TV:  Atunci, ce este viitorul ISIS bazat pe?

Nabeel Naiem: Atâta timp cât tinerii sunt convinși cu ideologia Takfir, ISIS va continua.

În al doilea rând, ISIS se joaca pe 2 nivele: Bashar Assad (președintele sirian) este un necredincios Nusairi si trebuie luptat, iar ei folosesc fatwa (aviz juridic religios) de Ibn Taymiyyah în ceea ce privește cu secta Nusairi ..

Al-Maydeen TV:  hrănire aceste gânduri vor asigura continuitatea, și poate alte interese ..

Nabeel Naiem: Si ulei .. Tot felul de hrănire: intelectual, bani, unelte, muniții, tot de ce .. Atâta timp cât există surse de alimentare această ideologie ISIS va continua ..

Fondator Bernard Lewis a patra generație Warfare a spus așa, el a spus: nu avem nevoie de armate trans-continentale, care să se trezească naționalismul și se întorc la noi ca organisme, cum ar fi ceea ce sa întâmplat în Afganistan și Vietnam, dar ar trebui să găsim agenți interioarã (vizate ), țară care va efectua sarcina de soldați, și avem nevoie de un instrument de mass-media de a falsifica adevăruri pentru oameni, și bani să-și petreacă pe ele ..

Acesta este războiul a patra generație, agenți loc de soldați ..

Al-Maydeen TV:  Aceasta este o armată alternativă, un război de proxy?

Nabeel Naiem: Da, desigur.

Al-Maydeen TV:  Între cine (acest război)? Vorbim despre armatele de pe teren, Al Qaeda și toate că sucursalele din ea, aceste armate de lucru pentru contul de care de luptă și între cine?

Nabeel Naiem: Se lucrează pentru serviciile secrete americane (CIA).

Al-Maydeen TV:  Cine se lupta?

Nabeel Naiem: Regimurile, au pus un plan în 1998 numit Clean Break ..

Al-Maydeen TV:  În Irak, care este o luptă? Este lupta Nouri Maliki (PM irakian)?

Nabeel Naiem: Se luptă atât Sunnah și șiiți, atunci cand au intrat Sammerra, Sheikh Ali Hatimi, șef de triburi Anbar, a declarat: ISIS intrat Sammerra și a ucis o mie sunnit cu sânge rece .. și-l ucide șiiți și ucide creștini și ucide oricine se confruntă , ISIS ia în considerare toate oamenilor necredincioși și cu sânge lor sunt gratuite.

Cine la ucis pe Imam Ali însușit sângele său, care sacrificate Hussein nu era un musulman și de la o sectă care pretinde ca sunt musulmani?

Toate acestea au o extensie istoric nerușinat, profetul saw le-a numit cîine de Iad, Profetul a spus: „dacă le-am întâlni, îi voi ucide aceeași uciderea” Aad și Iram dintre pilonii „, cei care sunt cei din spatele acestor ideologii , ideologiile de Khawarij (haiduci în Islam), care a avertizat profetul lor, iar acestea vor continua, ca și pentru ISIS, ISIS nu a ucis-o singură american. Opoziția lupta Bashar Al-Assad fiercefully de 3 ani nu a trage un singur glonț împotriva lui Israel ..

Al-Maydeen TV:  Ce face ca inamicul aproape, ca să spunem așa, în ideologia acestor grupuri, inamicul aproape este aceste țări și liderii săi, geografic vorbind, acest termen cât mai aproape de inamic și dușman mult mai există în Al-Qaeda, tu menționat Israel care nu este departe de vedere geografic, ceea ce face mult pentru ei?

Nabeel Naiem: Nu, ei nu spun acest lucru, ei spun: lupta cu un apostat este o prioritate mai mult decât lupta cu necredinciosul originale, aproape și de departe, care este un vechi proverb .. apostat este ne acum ..

Al-Maydeen TV:  Ca pe înțelegerea lor?

Nabeel Naiem: Da, noi suntem apostat, conducătorii arabi sunt apostat, armatele arabe sunt apostat, combătând astfel apostat este o prioritate în lupta necredincios inițial, evreul.

De exemplu, Issam Hattito, șef al Frăției Musulmane responsabil pentru conducerea lupte împotriva Bashar Assad, în cazul în care nu a locui? E în Beirut? Riyadh sau Cairo? El locuiește în Tel Aviv.

Ahmad Jarba, nu sa stea in Riyadh, Cairo sau Teheran? El se mișcă între New York, Paris și Londra, angajatorii săi, care plătesc cheltuielile sale ..

Când Obama a fost expus și sa aflat că el înarmează ISIS și Nusra fata cu arme americane și turcești, a declarat: „Ne vom opri înarmarea deoarece weaposn american s-au scurs de Nusra ..” Nu Obama spune asta?

Scurgeri ?! Ai descoperit a fost scurs după 2 ani de război ?!

Luptători Nusra față sunt 10.000 de luptători și ISIS sunt un alt 10.000, 20.000 de luptători toate folosind arme americane, iar Obama susține că, după doi ani el descoperă lui (American) armele sunt scurgeri de a le ?! Te gândești suntem proști?

Fratia Musulmana

Aceasta este o conspirație împotriva regiunii, și ți-am spus Netenyahu & Dick Chenney pune planul Break curat în anul 1998, și se distruge de 4 țări, încep cu Irakul, apoi Siria apoi Egipt, apoi Arabia Saudită. Se numește plan de Break Clean, bine cunoscut .. Utilizarea grupurilor radicale în regiune.

Cazul legal (fostul președinte egiptean) Mohammad Morsi este judecat pentru, în cazul de comunicare (cu inamicul) și contactarea Ayman Zawahiri a fost o misiune de Issam Haddad de Obama în persoană la 28 decembrie 2012, el a fost la Casa Albă în o întâlnire cu CIA, spune el în Confesiunile sale, atunci când interogat de procuratură în cazul ..

Al-Maydeen TV:  Cum l-ai luat?

Nabeel Naiem: Aceste mărturisiri de urmărire penală publice sunt publicate și sunt disponibile .. Obama a intrat (sala de ședințe), și-a dat echipa CIA o hârtie și a plecat, l-au citit și i-am spus: este necesar de către Frăția Musulmană să conțină grupurile radicale în regiune începând cu Hamas și Al-Qaeda, așa a numit Ayman Zawahiri prin Rifa’a Tahtawi, șef de tribunal prezidențial, care se întâmplă să fie vărul lui Ayman de la telefon Rifa’a Tahtawi lui.

Ayman (Zawahri) vorbesc cu Mohammad Morsi și Morsi îi spune: Pacea fie asupra ta Emir (Prince) de credincioși, avem nevoie de oameni aici, în Sinai, și le voi oferi cu cheltuielile, mâncare și apă și pentru a preveni securitate de la realizarea acestora ..

Aceasta a fost înregistrată și trimisă procurorului și aceasta este ceea ce Mohammad Morsi este judecat pentru.

Dacă vă întrebați cum am ajuns să știu acest lucru? Am fost în Canalul 2 de televiziune egiptean, și cu mine a fost generalul Gamal, secretar 1 al egiptean Intelligence, care a înregistrat apelul și scris-o în jos și se bazează pe o memo-a fost scris și predat la Ministerul Public.

Prezentatorul TV l-au întrebat: Este permis pentru serviciile de informații să atingeți telefonul de președinte al republicii?

El a răspuns: N-am atingând telefon presedintelui, am fost filetare (Zawahri) telefon Ayman și a constatat președintele să vorbesc cu el, spunându-i Pacea fie asupra ta Emir de credincioși, așa că am scris pe banda, a scris un raport și a prezentat la capul de inteligenta ..

Ea la întrebat: Ai informa pe președinte? El a răspuns: Nu e treaba mea, nu-mi face cu presedintele (direct), mă ocup cu capul de inteligență și că-i limitele mele.

Ea la întrebat: Ce ai scris în investigațiile dumneavoastră și propriul raport, ceea ce ai scris, după ce a scris pe banda (conținut)?

Jur pe Dumnezeu, el ia spus, si am fost in acelasi studio ,: am scris că președintele domnul Mohammad Morsi Ayyat a republicii este un pericol pentru securitatea națională a Egiptului.

Deci, cei neștiutori ar trebui să știe de ce armata a stat de partea poporului la 30 iunie, pentru că președintele se ocupă cu organizarea Al-Qaeda, și este înregistrat, iar el fiind judecat pentru ea acum, și șef de inteligență a scris ca Președintele Republicii este un pericol pentru securitatea națională a Egiptului.

Aceasta este sarcina acestor grupuri din regiune. Când Obama a spus ca a sprijinit campania Morsi cu 50 de milioane (de dolari), și atunci când (Yousuf) Qaradawi a spus: Obama ne-a trimis 60 de milioane de dolari pentru „rezistenta” sirian, Dumnezeu să vă binecuvânteze Obama, și avem nevoie de mai mult ..

Ai Obama se convertească la Islam sau America de a devenit o Hijabi (purta o burqa, voal)?

Cer Qaradawi: Când Obama sprijină opoziția siriană, este de a stabili Califatul? Și a reveni zilele Califate Rashideen? Sau Obama sa convertit la islam sau America de a devenit o Hijabi pentru a susține opoziția siriană?

Aceasta este lucrarea de agenți (spioni), expuse și demascat, și nu vrem să ne păcălească și să se ascundă capul în nisip, regiunea este sub o conspirație și este de a trage Iranul la un război de uzură ..

Prima declarație ISIS a anunțat după lupta cu Maliki a spus: „Vom merge la Najaf și Karballa și distruge altarele sacre”, au târât picioarele Iran (în Irak).

Iranul a declarat că vor apăra altarele sacre, trebuie să, nu poate (nu-i apere), aceasta este ceea ce se cere,

Este necesar să intre în conflict Arabia și Iran în războiul 100 de ani, un război fără sfârșit, se epuizează resursele saudite și sume de bani sale, și se epuizează resursele Iranului și sume de bani sale, ca ceea ce au făcut în zilele de Saddam în Irak (cu Iranul). Aceasta este ceea ce ar trebui să înțelegem, lupte și să stea împotriva ..

Al-Maydeen TV:  Ați menționat Egipt, Siria și Irak, vedem în toate de el activități similare, și le-ați menționat, de asemenea, Arabia, este într-o fază următoare Arabia vor fi vizate?

Nabeel Naiem: A fost menit atunci când Frăția Musulmană pune la sol lor în guvernământ Egipt, probleme ar începe în Arabia în 2016 și în întreaga Golfului (CCG), acest lucru nu este cuvintele mele, asta ceea ce șeful securității naționale în Emiratele Arabe Unite Dhahi Khalfan a declarat, la arestat pe cei care au mărturisit.

De unde a primit Dhahi Khalfan asta? Ei au arestat celulele care mărturisite în detalii: Daca Fratia Musulmana se stabilește în Egipt, vor începe să exporte probleme Golfului (CCG), prin intermediul celulelor existente, și să destabilizeze securitatea Golfului, iar acest lucru este ceea ce Dhahi Khalfan, șeful național securitate în Emiratele Arabe Unite a spus, nu ceea ce spun.

Al-Maydeen TV:  Circumstanțele și factorii-am văzut în Cairo, Damasc și Bagdad, în țările: Siria, Egipt și Irak, a existat un vid de securitate și repercusiuni ale așa-numita primăvară arabă, ceea ce vid vorbim despre în Arabia Saudită ? În cazul în care pentru a găsi circumstanțele și factorii care ar permite acestor organizații să intre în (Arabia) Împărăția? Deschiderea lacune? Unde?

Nabeel Naiem: Uite, ei au o carte care circulă în Londra, intitulat The Rule of Al Saud, în această carte au chemat familia Arabia ca kuffar (necredincioși), și că este nedrept, și-l fură sumele de saudiți, și este un necredincios nu exclude de poruncile lui Dumnezeu, și se aplică doar legea Sharia pe cei slabi în timp ce cei puternici și prințesa nici o lege să fie aplicată pe ele, o carte de a educa tinerii Arabia în străinătate pentru a lupta un război împotriva guvernului saudit, ei De asemenea, spune: facem apel la regatului pentru a deveni o monarhie constituțională, adică. regele nu exclude, ca regina Marii Britanii, iar această tendință este susținută de America și Marea Britanie, precum și persoanele care lucrează în acest locuiesc în Londra, cuib de spioni, toate spioni din lume locuiesc în Londra ..

Scopul lor este de a diviza regiune, în scopul de a asigura securitatea Israelului.

Israelul este un stat slab și demn de dispreț, de altfel, geopolitic, Israelul nu este un stat, cum ar fi Qatar, Qatar este un stat? Qatar este doar un cort și un om așezat-o cu banii lui si asta este ..

Există țări precum Iran, Arabia și Egipt, în geografie în care există până la sfârșitul timpurilor, și există țări numit satanic arbuști, e doar a constatat că nu știi cum, cum ar fi Israel și Qatar, se poate dispărea într-o zi iar tu nu-l va găsi ..

Deci, pentru Israel pentru a garanta existența, toate entitățile din jurul din jurul ei ar trebui să fie tocat .. kurzi să ia o bucată, Sunnah ia o bucată, Maliki ia o bucată .. fiecare sectă are propria piesă la fel ca Libanul se continue lupta între fiecare parte, odată ce termină de bătut reciproc se bea ceai, atunci du-te pentru un al doilea tur bate reciproc ..

Al-Maydeen TV:  Vreau să mă întorc la factorii în ceea ce privește cu Arabia Regatul, ați menționat ceea ce este planificat pentru bazează pe această ideologie, iar tu stii mai bine, ai experiență și voi vorbi despre exemple și dovezi, dar modul în care acestea va intra?

Adevărat că a fost o declarație de ministerul saudit de interne, în mai anul trecut sustinand ca au demontat-o ​​celulă care urmează ISIS de 62 de membri, după cum au declarat, însă modul în care acestea vor intra în (Arabia), care sunt factorii vor fi în funcție de pentru a intra?

Nabeel Naiem: Îți spun că se pregătesc pentru revoluția împotriva familiei conducătoare, că este o familie corupt, această familie fură banii de sauditii, vorbește despre rădăcinile familiei ..

Al-Maydeen TV:  Din interiorul regatului?

Nabeel Naiem: Din interiorul regatului, și sunt membri puternice Takfiri interiorul regatului, pentru că după cum știți diferența dintre Wahhabi și Takfiri ideologiilor este la fel de subțire ca un fir de păr, astfel există o mulțime de tineri care urmează acest (Takfiri) ideologie, la ea se adaugă sentimentul împotriva împărăției și guvernul său și împotriva familiei conducătoare, este foarte ușor pentru el să se arunce în aer cu nimic ..

Al-Maydeen TV:  Deci, va trebui să se bazeze numai pe acești factori, nu vrem să ignore un punct important pe care grupurile de ISIS sunt din țările din Golf, și există rapoarte care (guvernele GCC) sunt de cotitură o ochii departe de recrutarea unui număr de ele și a le trimite să lupte în Siria și într-o serie de alte țări, inclusiv Irak, ca pe aceste rapoarte, ar putea exista de recrutare pentru a utiliza în interiorul regatului? Pentru a muta în interiorul regatului?

Nabeel Naiem: Da, da, cele mai multe sunt saudiți și mutarea va fi așa, dar acestea au fost în speranța pentru guvernul Frăției Musulmane în Egipt să se stabilească în putere, de aceea, atunci când (Arabia) rege Abdallah a sprijinit revoluția 30 iunie (în Egipt) , a făcut acest lucru pe baza informațiilor are de ce se va întâmpla în regiune

De ce a sta împotriva Frăției Musulmane? Arabia a fost conțin întotdeauna MBS, iar dacă MBS (Frăției Musulmane) a făcut vreodată bani, a fost din Arabia, și Mohammad Qotb, tatăl tuturor Takfir din lume, a petrecut 40 ani din viață în Arabia, a scris o carte numit ignoranța în secolul al XX-lea, iar el sustine ca traim intr-o ignoranta mai mult decat cea din zilele profet saw, și Arabia l-a găzduit și el a fost de predare în universitate .. Ce va determinat să plece împotriva lor ( MBS)?

Pentru că Frăția Musulmană nu au nici o religie, nici o națiune, nu în condiții de siguranță pentru a fi cu ei, vor trăda pe oricine.

Al-Maydeen TV:  Pe de altă parte, modul de a face cu o astfel de organizație și o astfel de ideologie?

Nabeel Naiem: Vocile moderarea islamic foarte scăzut, gutural, ca să spunem așa ..

Al-Maydeen TV:  Nu aud acea voce tare cine ar sta împotriva lor, nu-i așa convingător? Sau au nevoie de medii?

Nabeel Naiem: Nu, vocea sapiens nu are un vim, sunt angajați, le-ar spune să ISIS arde cu care l-au adus ..

Ea nu are VIM de a răspunde, nu se simte pericolul, în al doilea rând, Azhar din Egipt, care a fost lider de mișcarea de iluminare religioasă, este absentat pentru ultimii 40 de ani, motiv pentru absent sale de 40 de ani este boom-ul de ulei, iar vocile clerului Arabia devenind mai mare decât clerul Azhar. Salafism a fost găsit în Egipt doar pentru a lupta Azhar (Universitatea islamica), apoi, datoria oamenii de știință este de a răspunde la ideologia de ISIS, detaliu aceasta și să răspundă la ea, oamenii de știință ar trebui să vină și să spună acest lucru este ceea ce ISIS spune și răspunde corect este acest .. și m-am așezat cu oameni care au venit de la Londra pentru a lupta în Siria, ei au stat cu mine și mulțumiri lui Dumnezeu s-au dus din Egipt înapoi la Londra.

Au venit să mă întrebe, și le-am spus, să presupunem că Bashar (Assad) a murit în dimineața, mi-ar fi spus: De ce a făcut Dumnezeu să luați Bashar în timp ce războiul nu sa terminat încă? Cine va înlocui Bashar?

Ei au răspuns: (Ahmad) Jarba ..

I-am spus: Jarba este în valoare de pantofi Bashar numai .. Ei au spus: adevărat. Și s-au întors.

Le-am spus că se va lupta în favoarea Americii și Israel, vei fi cel de a se pronunța Siria?

Dacă tu ai fost cel care va conduce Siria, voi veni și lupta de partea ta, jur pe Dumnezeu, voi veni și lupta de partea ta ..

Dar ai de gând să se pronunțe cu Siria după Bashar? El a spus că nu, i-am spus că sunt folosite pentru a elimina Bashar și apoi Jarba, Salim Idress, Issam Hattito va veni, toți cei care sunt crescuți în cuib spion în Londra, nu voi, care va conduce e.

Al-Maydeen TV:  Cum putem diferenția între angajament religios și responsabilitatea națională? Există o problemă în a combina ambele?

Nabeel Naiem: Da, da, desigur, există o defecțiune puternică între responsabilitatea națională și angajamentul religios. Îți spun eu ce a zis Ghidul General (conducător) al (Muslim) Frăția? El a spus TOZ (BS) cu Egiptul. Aceasta este viziunea lor de responsabilitate națională.

Și când MBS condus Egiptul .. O să-ți dau o dovadă de dispreț lor a națiunii (Egipt), în ultimul interviu realizat de Consular Adli Mansour, președintele interimar al Egiptului, cu d-na Lamis Hadidi, ultima întrebare ea a întrebat el a fost de aproximativ imaginea de fundal a hărții de Egipt în spatele lui, ea ia cerut să-i spun povestea despre această fotografie în spatele lui ..

El a spus: această imagine a fost făcut de către Regele Fouad acum 100 de ani, știm că primul a fost regele Fouad, apoi regele Farouq apoi Abdul Nasser, Sadat apoi Mubarak. El ia spus de la Regele Fouad a făcut această fotografie în urmă 100 de ani și este spânzurat acolo, a fost eliminat doar de 1 an, atunci când Fratia Musulmana a condus Egiptul. Ei au scos și pus în magazine ..

Și ei au fost de lucru pe un teren să cedeze 600 de kilometri pătrați de Hamas pentru a rezolva cauza palestiniană ..

Există o legătură între responsabilitatea națională și angajamentul religios, iar acest lucru contrazice cu înțelegerea de clericii Salafists, și vă voi spune teoria politică de imam Ibn Taymiyyah, care l-imamul cel mai strict considera oameni, Ibn Taymiyyah a fost a întrebat: dacă conflictele de interese ale națiunii, cu aplicarea Sharia, dacă vom aplica Sharia va pierde din țară, ce să fac?

El a spus: Menținerea patria este o prioritate față de aplicarea Sharia, pentru că dacă pierzi din țară, în cazul în care se va aplica Sharia?

Vă voi da un exemplu pentru a clarifica, în cazul în care cineva este gol și va cădea de la etajul al 10-lea, îl va salva sau să-l ceva de îmbrăcat?

Astfel, pentru a păstra țara este mai important decât să se aplice Sharia în cazul în care există conflict de interese.

Al-Maydeen TV:  Iar interesul acum?

Nabeel Naiem: Pentru a păstra națiunea.

Al-Maydeen TV:  Și de fapt aceasta este partea cea mai absentat între politica, am sunat responsabilitatea național și ..

Nabeel Naiem: Acest lucru este din cauza ignoranței, nu știe ce-i responsabilitatea național, nu există nici un conflict între responsabilitatea națională și angajament religios, este pentru că acestea sunt ignoranti conflictul se întâmplă între națiune și credința.

Al-Maydeen TV:  Acest subiect are nevoie de mai mult discuta, în special în ceea ce privește cu relațiile cu țările din regiune, țările occidentale, în ceea ce privește cu natura acestor țări, medii sale și credințele sale, vom vedea relațiile sunt permise cu India și China, și atunci când vorbim despre țări precum Iran, atunci medii religioase sunt menționate și, de asemenea, acest lucru ar putea necesita cercetari suplimentare, dacă este posibil, putem obține un comentariu de la tine pe ea?

Nabeel Naiem: Ceea ce vreau să vă spun, eforturile tuturor țărilor islamice, Sunnah și șiiți, trebuie să combine, pentru a eradica aceste grupuri, deoarece aceste grupuri sunt ghearele colonialismului din regiune, nu este pe baze religioase, există membri ISIS care nu se roagă, așa în Al-Qaeda, există membri care nu sa rugat un singur genunchi, trebuie să existe o combinație a țărilor eforturile pentru a elimina organic aceste grupuri de securitate și de intelect, infirma ideologia lor ..

Trebuie să existe un răspuns la aceste grupuri și să explice ideologia sa este o ideologie rătăcit, spre deosebire de islamică Sharia, iar acest lucru este ideologia care profetul a avertizat de când a spus despre Khawarij (Outlaws în Islam):

„Recent, în religia, licențios în scopurile lor, ei merg prin religie ca și cum o săgeată trece prin arcul, dacă le-am întâlni, îi voi ucide modul Iram și A’ad au fost uciși, ei sunt criminali mai rău sub cer, a binecuvântat care ucid sau care ucide dintre ei .. „, și el le-a numit:”. câinii iadului „

Al-Maydeen TV:  Mulțumesc un șeic mult Nabil Naiem, oaspetele nostru aici, în studio, fondator al Jihadului Organizare anterior, și expert în grupurile islamiste. – la sfârșitul interviului.

Al tău ținut cu adevărat spune: ” Ei te pacaleasca, se păstrează păcălești tu și se bucură te prosti, nu pentru că sunt deștept, ci pentru că tu ești foolable „, deci repet încă o dată.

familie sheeple

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s