PITICII ȘI PIRATUL ÎN TOAMNA VRAJBEI NOASTRE

MOTO :

Urmasilor mei bulangii,

șpăgari și bișnitari .

ciobani mioritici,

cântînd din caval ,

curve ce se cred pe val

cîini de stână sau măgari

bagabonti si pilangii

Las voua mostenire

Belirea oii romanesti

Ca drum spre fericire.

 

Buna țară , rea tocmeală , mama ei de socoteală .Ne convine sau nu , Băsescu devine curînd istorie recentă .Băsescu lasă în urma sa o țară neguvernabilă sau prost guvernată , o țară incapabilă să se opună lavinei , ciumei , holerei pesediste.România este deja condamnată să defileze sub flamuri pesediste și în scurtă vreme miorul votac , după ce va hali micii electorali (erectorali) și va bea bere la pet se va scărpina în cur cu secera și se va scobi între dinți cu ciocanul moștenit de la Papașa Iliescu al toarășei Nina. Se vorbește obsesiv despre așa zisa dreaptă ca care are datoria să se opună bandelor maoiste ale maimuței mongole mitomane Pontantus Plagiatoris Spagarius. Să vă zică careva au ba care e crudul adevăr . chiar dacă asta doare, al dracului ce doare ? Cu riscul de a supăra pe unii oameni la a căror părere țin mult o să vă spun .ce cred. Vă faceți iluzii și încercați să vă autosugestionați sperînd într-o ipotetică victorie a inexistentei drepte.Care dreaptă , doamne iartă-mă , cea cu care se scarpină disprețuitor Ponta și bandiții lui în cur ? Dreapta românească e admirabilă și sublimă chiar dar lipsește cu desăvîrșire. De cine vă legați speranțele ? De PDL , gașca de blatiști jegoși ai vameșului slinos Blaga ? De așa zisul partid liberal, partid care colcăie de excroci , foști securiști si foști informatori ai securității ? De PMP cățărat pe tocuri cui de către pretenara blondă a președintelui Norvegiei ? „ Dreapta” deja a pupat papucul pesedist sau mai bine yis cizma pesedistă de iuft și murdară de balegă .Noi, o mână de internauți inimoși pe care îi doare pentru România de mâine ne legă, speranțele de niște cavaleri ai tristei figuri dintre care unul (una) sperăm noi va răpune balaurul pesedist.De cine ne legăm noi însă speranțele ?
1. Monica Macovei , această mioritică candidă Ioana dArc care pentru un loc eligibil pentru europarlamentare l-a gâdilat (pupat ) conștiincioasă sub coadă pe buldogul Blaga ?
2. MRU , cașcavalerul epistolar a l tristei figuri ?
3. Iohannis, săsălăul samsar de case și traficant de copii ?
4. Tăriceanu –Moliceanu, gunoiul cu multe neveste și fără caracter ?
5. Cristian Diaconescu , vajnicul os de pesedist ?
Visați mai departe deși blatul între piticaniile ce se erijează în vectori de forță a dreptei și Godzila pesedistă e vizibil și din cosmos.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s