[CONTROVERSE CONTONDENTE ]Personajele centrale din miturile evreiești sunt toate ficțiune ? The Naked Ape evreu

Personajele centrale din miturile evreiești sunt toate ficțiune, Isus, Moise, Domnul sunt 100% ficțiuni. Scoateți acestea din mythos și ceea ce a rămas, un GOL evreu Ape. Iudaismul este doar un trib de maimuțe care pretind statutul divin, pe baza declarațiilor într-o carte, ceea ce face război cu toată lumea bazat pe propriile lor minciuni despre cine sunt ei, care este tot narațiunile ficționale plagiat se pretind a fi istorie. 

Un evreu fără său ISTORIC nu este altceva decât o apeman gol flutura brațele nebunește, lovind cu pumnii pe capetele cimpanzeii non-credincioși. Acesta este motivul pentru care evreul trebuie să afirme întotdeauna authencity a textului sfânt, susținând origine divină, susținând scrieri inspirate de mâna lui Dumnezeu, susținând că cartea lor este scrierile sfinte autentice ale Dumnezeului Creator atotputernic al universului. Cu excepția sulul Torei nu este de la Dumnezeu, ci a evreului și este puternic Mythos plagiat evreu Apes folosit pentru a controla maimuțe goyim.

Unul dintre miturile primare ale evreu Ape, acest Moise din Egipt Exodus mit este un bust. Nu sa întâmplat, oamenii de știință știu că nu sa întâmplat bazat pe mitologia comparația cu, arheologii știu că nu sa întâmplat, fizicienii știu că nici un om nu poate despărți la Marea Roșie. Știu că nu sa întâmplat pentru că evreul este o naibii de mincinos și nimic nu spune că este adevărat. Știu că evreul a furat mitul că evreul este un hoț. Dar știu că nu sa întâmplat pentru că nu există nici un dumnezeu ca cel evreu descrie, nu există nici cer agry dumnezeu afară de a ne obține, pedepsi ne, ne trimite în iad, sau la oricare dintre celelalte revendicări frica bazate de Biblia. Frica nu este real și, prin urmare, construcția Biblie a lui Dumnezeu nu este real. 

Povestile din Biblie sunt mituri, ele sunt mituri plagiate, Potopul lui Noe că aproape fiecare literal Biblia crede cu toată mintea lor, inima, și sufletul nu este altceva decât un material literar furat din Epopeea lui Ghilgameș:

Nu subestimați importanța de revizionism, oferind o explantion alternativă plauzibilă sparge monopolul peGÂNDURI . Scopul final monoteiste este dominare psihic complet, în cazul în care mintea credinciosului este deținut, în imposibilitatea de a înțelege orice explantion alternativă pentru ceea ce se întâmplă. Suprematiei evreu insistă crezi pentru că este modul în care el stabilește poziția dominantă, în cazul în care el deține mintea ta că te detine. Toate programele moderne de propaganda de stat sunt modelate după succesul din Biblie.

Ideea mare a lui Darwin de selecție naturală a rupt spatele mitul creației Geneza. O explicație alternativă de origine noastre a fost introdusă asigurarea mintea cu un nou narativ de cum am ajuns aici. Monopolul evreiesc de origine divină, nu a fost doar contestată, dar sa răsturnat din cauza selectiei naturale a fost scientificially dovedit adevărat. Până la sfârșitul secolului al XX-lea, într-un timp relativ scurt, progresul științific a descoperit lucrările ascunse ale celulei și ADN-ul, inclusiv descoperirea de gene și acum de cartografiere a genomului uman. Ceea ce a fost învățat a fost relatarea biblică a creației este mort greșit, de fapt, fiecare verset din Geneza este provably falsă și, prin urmare, teoria evolutiei carne tocată din cartea sfântă evreu Ape.

Moise Mitul

Nu numai ca este Geneza ficțiune complet, dar celelalte povești biblice majore sunt plagiarizations complet.Nici un evreu nu a mers prin desert pierdut de 40 de ani, nici un evreu nu a fost regizat de Dumnezeu pentru un nou patrie, evreul este hoț țigănească, rătăcind de la oraș la oraș în căutarea pentru o masă liberă. Cea mai mare greșeală goyim face este a crede Biblia literal.

Luați, de exemplu, povestea lui Moise. Acharya S-a publicat o noua carte despre originea mitului lui Moise.Textul este preluat direct de la Epopeea lui Ghilgameș.   Hoții au furat evrei mitul și caracterele ebraice introduse în poveste, astfel ei ar putea pretinde origine, și relația divină cu Dumnezeu. Ești un prost daca crezi această poveste. Evreul Ape biblice SCRIITORI folosesc încercat și construcții dovedit a promova zeii lor, de exemplu, șablonul Isus a fost modelat după Moise, care a fost modelat după Dionysos. 

Dacă doriți a povestit de cât de rău această minciună a lui Moise este într-adevăr, să ia o asculta la această producție recentă Red Ice Radio;

http://www.redicecreations.com/radio/2014/05/RIR-140523.php

Acharya S – Ora 1 – Moise Mitul, Domnul Supremacy si genocid cultural

DM Murdock, de asemenea, cunoscut sub numele ei stilou, „Acharya S”, este autorul mai multor CĂRȚIdespre religie și mitologie comparată, inclusiv „Hristos Conspiracy,” ” Suns ai lui Dumnezeu „,” Cine a fost Iisus? ” și „Hristos în Egipt.” Murdock este o absolventă de Franklin & Marshall College din Lancaster, PA, unde a studiat Classics, civilizației grecești. Ea a trăit în Grecia și este, de asemenea, o absolventă a Școlii Americane de Studii Clasice de la Atena, Grecia. Ea vorbește, citește și / sau scrie la diferite grade engleză,, spaniolă, greacă antică și modernă, limba latină franceză, germană și în alte limbi. Acharya S-a acumulat cunoștințe și experiență în mai multe religii, precum și cunoștințe despre alte ezoterism și subiecte mistice. În prima oră, vom discuta despre ultimul ei DE CERCETARE „a existat Moise? Mitul Legiuitorul israelit. „

Moise Theft din Egipt

Argh. Aici vom merge din nou, ca milioane de copii din intreaga lume sunt programate cu o grămadă de prostii, deși Dreamwork lui „Prince of Egypt” este prezentat ca un desen animat adult. Nu conteaza, ca atât copiii, cât și adulții vor fi spalati pe creier în a crede că, spre deosebire de „Lion King”, „Mica Sirenă” și alte tariful Disney, „Prințul Egiptului” este o poveste adevarata despre „poporul ales” al lui Dumnezeu și de a scăpa de sub minunatul Moise de la aceste rele, egiptenii urât! Evident, acest lucru este încă MAIpropagandă lipsit de rațiune conceput pentru a împuternici un anumit grup de oameni. Cu toate acestea, spalarea creierului este profund, în calitate de intervievatori întrebarea cu sufletul la gură producători cu privire la modul în care s-au simțit în crearea unei astfel de epic, pe care mulți s-ar putea lua în considerare la frontieră pe „blasfemie” și ilustratori înșiși recunosc giddily că acest desen animat a fost mai greu decât altele „, deoarece sa întâmplat cu adevărat. „

Evreul face FILME despre istoria lui si milioane de goyim nechibzuită a viziona filme de la Hollywood evreu Ape. Masele sunt programate de evreu Ape Hollywood, nu este doar biserica și statul, care sunt în afaceri de înșelăciune. Uită-te la cât de multe filme despre Holocaust la Hollywood a creat programare a maselor cu o narațiune fals de al doilea război mondial 2 Germanii au fost genocided, nu evreii. Narațiunea Holocaustului este defăimare de Germania.

Hollywood este ocupat cu Biblia programare mit că, în scopul de evrei să vă conducă să îngenunchezi în fața evreu persecutat. Dumnezeu a vorbit lui Moise, astfel acest evreu Ape Biblie sunt cuvintele lui Dumnezeu, și noi evreii sunt urmașii săi așa ne închinăm. Cu excepția niciunul dintre narațiunii Bibliei Moise este adevărat, este plagiat mit ca detaliile Acharya S în ultima sa carte, a epice Cecil B. DeMille filme evreu Ape nu sunt adevărate.

Ca miturile evreilor sunt răsturnate, evreul este prins în propria sa web de minciuni, el sta gol ca cel mai mare înșelător al tuturor timpurilor. Gândiți-vă la dimensiunea minciunile monumentale ale evreilor, cum ar fi Federal Reserve, HOLOCAUSTUL … acum considera cât de mare a unei minciună Biblia este, aceasta este cea mai mare înșelăciune a tuturor timpurilor, convinga continente întregi de maimuțe goyim de mii de ani. Timp pentru mici cimpanzei pentru a ajunge la gradul de conștientizare cu privire la modul în care maimutele mari sunt ele de lucru peste.

 

 

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s